Cosmic Box Membership

Zo werkt het

Als member krijg jij iedere maand een cadeautje van het universum bij jou thuisbezorgd. Iedere box heeft een ander thema en is gevuld met minimaal 4 producten. Ook krijg je iedere maand een digitale bonus (zoals een e-book, meditatie of online cursus).

Gun jezelf dat cadeautje! Al meer dan 800 anderen gingen je voor.

Bekijk de box van deze maand

Dit zeggen onze members

word ook member

direct opzegbaar

Bestel vandaag en

ontvang de edelstenen box

In deze box vind je een kristallen affirmatiedeck, ruwe rode calciet, een seleniet torentje, lavendel wierook en een heerlijke body milk van ANAS Crystal Care waar vulkanisch water en bergkristal in is verwerkt! Als digitale bonus ontvang je een 2 ebooks: ‘De Wetenschap en Spiriutaliteit van Kristallen’ door ANAS Crystal Care en de ‘Crystal Healing Cheat Sheet’ door With Caressa.

Deze box heeft een totale waarde van € 72 en jij ontvangt de box voor 24,95 per maand inclusief verzending! 

meld je aan voor de juni box
Voordelen

Haal een beetje magie in huis en geniet van deze voordelen

Gratis thuisbezorgd

De box wordt iedere maand gratis bij je thuis bezorgd.

Al jouw vragen beantwoord

Welke producten vind ik in de boxen?

Iedere box heeft een ander thema en is gevuld met minimaal 4 (spirituele) producten. Ook krijg je iedere maand een digitale bonus (zoals een e-book, meditatie of online cursus). De box wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Wat er in de volgende boxen komt is nog een verrassing, maar denk aan thema’s als: spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, (zelf)liefde, astrologie, meditatie, tarot en al het andere wat een beetje mysterieus is.

Zit ik ergens aan vast?

Natuurlijk zien wij je niet graag gaan. Maar als je het abonnement stop wilt zetten, is dat geen probleem. Je kunt iedere maand opzeggen en je zit niet vast aan een bepaalde termijn na je eerste box.

Wij hanteren een opzegtermijn van 5 dagen. Wil jij geen box meer ontvangen in de volgende maand? Zorg dan dat je 5 dagen voor de laatste dag van de maand opzegt.

 

Wanneer ontvang ik mijn box?

Je ontvangt jouw eerste box binnen 5 werkdagen nadat je besteld hebt. De volgende boxen ontvang je op de helft van iedere maand (rond de 14e van de maand). 

Hoeveel kost de box?

De box kost 24,95 per maand. Dit bedrag betaal je wanneer je de eerste box in de webshop bestelt. Hierna wordt het bedrag iedere maand aan het begin van de maand van jouw rekening afgeschreven. 

 

Wanneer wordt het bedrag van mijn rekening afgeschreven?

De betaling van je eerste box doe jij op onze website, en dit bedrag wordt dan ook meteen afgeschreven van je rekening. Voor de tweede box schrijven wij het bedrag aan het begin van de maand van jouw rekening af, via automatische incasso

Word je ná de 25e van de maand of in de eerste week van de maand member? Dan schrijven wij het bedrag voor de volgende box pas na ongeveer 1,5 week af. Zo voorkomen we dat je heel snel achter elkaar betaalt, en zo kan je nog wat langer van je eerste box genieten! Na de tweede box zal het bedrag gewoon weer aan het begin van de maand worden afgeschreven.

Mag ik eerdere boxen bekijken?

Tuurlijk! Klik op ondersterstaande button om alle vorige boxen te bekijken.

Bekijk eerdere boxen