Het verhaal

van Cosmic Box 

Ik wil jou inspireren spiritualiteit te onderzoeken. Rust te vinden en tijd voor jezelf te nemen. Te leren vertrouwen op je intuïtie. De magie in jezelf te ontdekken. En het allerbelangrijkste: van jezelf te houden. 

– Meeka,
oprichtster Cosmic Box
Ik ga je een verhaal  vertellen

Het verhaal waarom ik Cosmic Box ben begonnen

In 2019 kreeg ik een burn-out. Een combinatie van te veel werken, het verbouwen van een huis, perfectionisme en niet luisteren naar je lichaam. Hét recept voor een paar maanden verplicht niks doen.

Anders leven

In die periode ben ik gaan inzien dat ik anders moest gaan leven. Ik heb me altijd al geïnteresseerd in ‘mysterieuze‘ dingen zoals astrologie, maar nu werd ik er nog meer naar toe getrokken. Door mijn spirituele kant te onderzoeken en door te gaan mediteren heb ik in deze periode rust, zelfliefde en innerlijke wijsheid gevonden. Ik durf op mijn intuïtie te vertrouwen en ben tot inzichten gekomen die ik anders nooit (of misschien veel later in mijn leven) had verkregen.

Yoga, meditatie en astrologie

Zelf vind ik het fijn om aan yoga te doen, te mediteren, me in astrologie te verdiepen en van mijn huis een fijnere plek te maken met kristallen en wierook. Verder start ik binnenkort met een cursus Reiki.

Voor iedereen anders

Spiritualiteit is voor iedereen anders. Door verschillende kanten te onderzoeken, kan je er achter komen wat voor jou fijn is. En dat wil ik aan zo veel mogelijk mensen laten zien, door iedere maand een Cosmic Box samen te stellen met een ander thema! 

Podium voor ondernemers

Verder wil ik met Cosmic Box een podium bieden aan andere ondernemers, die hun producten in de box toe kunnen voegen, of hun diensten onder de aandacht kunnen brengen. Zo kunnen we samen het licht verspreiden :). Ben jij een ondernemer en wil jij jouw producten of diensten promoten via Cosmic Box? Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden! Neem contact op via de onderstaande button. 

Heb je nog vragen? 

 

Neem contact met ons op.

Stel hier je vraag

You’ve got my attention

 

Ik wil een abonnement op Cosmic Box.

Word member direct opzegbaar