Eerdere boxen

maar 2022

Third Eye box

In de box zat een deck inzichtkaarten van A Beautiful Story, amethist, een seleniet staaf, een bewaartasje voor kaartendecks, een houten kaartenstandaard en divine eye wierook. Digitale bonus: Vision Board pakket door Hilde Eisma van Monday.

februari 2022

Welkom box

In de box zat een manifestatie journal, een deck intuïtiekaarten, een seleniet staaf, body lotion met bergkristal en wierook cones. 

februari 2022

Meditatie box

In de box zat een mala, een smudge set met salie en een abalone schelp, shower mist slow down en verveine thee. 

Digitale bonus: video hoe je kunt starten met mediteren, door Caroline Thijs. 

januari 2022

Universum box

In de box zat een Tekens uit het Universum kaartendeck, een dubbele nummers poster, een seleniet hart, universem essentiële olie en een thee bloem.

Digitale bonus: zielsactivatie, opgenomen door Jorien Scholze van Soul Pilgrims.

december 2021

Altaar box

In de box zat een zoutkristal theelicht, altaar spray met o.a. salie, een kwarts geode, een gouden altaar bel en wierook cones.

Digitale bonus: winter meditatie om bij je altaar te doen, opgenomen door Henny Abdel Malek.

november 2021

Rituelen box

In de box zat een rituelen scheurkalender voor 2022, ritual oil met mandarijn geur, palo santo en een rituelen kristallenset met sodaliet, agaat en opaliet. 

Digitale bonus: ochtend- en avondritueel, opgenomen door breathwork coach Ghylene Leonore.

oktober 2021

Astrologie box

In deze box zat een astrologische agenda voor 2022, maan oorbelletjes, een maankalender 2022 en astro dobbelstenen.

Digitale bonus: Ebook over jouw Marsteken – door astrologe Nora Gosselink.

september 2021

Zevende chakra box

In deze box zat een amethist pendel, sahasrara geurkaarsje, higher knowledge stickervel, zevende chakra massage olie en een zevende chakra etui.

Digitale bonus:  Masterclass pendelen door Transformatie expert Aurora Kromhout.

 

augustus 2021

Overvloed box

In deze box zat een mindful & miljonair kaartendeck, abundance altaar kaarsen, ruwe tijgeroog, abundance essentiële olie en een crystal grid altaar doek.

Digitale bonus:  Abundance ritueel door Anne-Belle Steggerda van Cosmic Box.

 

juli 2021

Self-love box

In deze box zat een self-love journal, vegan lip balm van We Love The Planet, romance wierook, een theelichtje van zoutkristal en een self-love aura spray.

Digitale bonus:  Mirrorwork Made Easy ritueel, door Landa Penders en Emmelie Rietveld.

 

juni 2021

Edelstenen box

In deze box zat een seleniet toren, ruwe rode calciet, een kristallen affirmatiedeck, lavendel wierook en een body milk van Anas Crystal Care. 

Digitale bonus: Crystal Healing Cheat Sheet door With Caressa. 

 

mei 2021

Aura box

In de box zat een beschermende aura spray, aura kaarten, een smudge set om je aura te reinigen, sneeuwvlok obsidiaan (een beschermend kristal) en een muurhanger met maanfasen.

Digitale bonus: ebook ‘Alles Over Aura’s’ door Cosmic Box

 

april 2021

Handlezen box

Met de producten in deze box leer je handlezen! In deze box zat een crescent moon ketting van stainless steel, een goddess puzzel van 500 stukjes, een handlezen postkaart en arctic white handcrème van We Love the Planet. 

Digitale bonus: masterclass handlezen door Melissa Kamstra van De Handcoach.

 

 

maart 2021

Lente box

De producten in deze box helpen jou om de helende kracht van bloemen en planten te ontdekken! In deze box zat: bloemenremedie ‘bloom’ van Honey Honey Healing, een Tulsi roller van Mirabella’s Botanicals, biologische kamille thee, wierook Nag Forest, een cosmic box Ginkgo poster met goudfolie en Strelitzia zaden van Grow Your Ownn.

Digitale bonus: een Pranayama (breathwork) sessie door Yoga Sisters Marleen & Fiona, en een blog over de helende kracht van planten door Greenylab.

 

 

februari 2021

Manifestatie box

De producten in deze box helpen jou om te manifesteren! In deze box zat: een cosmic box manifestatie journal, citrien, essentiële kaneel olie, 4 affirmatie kaarten en een wierookplankje. Digitale bonus: een intentie meditatie, ingesproken door Christine Beijnen van Cosmic Life. 

 

januari 2021

Yin box

De producten in deze box helpen jou om jouw magische yin energie te laten stromen! In deze box zat: een gua sha massagesteen van rozenkwarts, carneool, yin thee, cosmic box postkaarten, badolie (Pure by ME), een armbandje met een geluksoog (Uchu Reminders) en een flesje mini Drops of Heaven. Digitale bonus: een yin yoga les van een uur, door Marlous de Jong van Inside Yoga.

januari 2021

Januari welkom box

De yin box van januari was al heel snel uitverkocht, daarom werd een vervangende box naar de nieuwe members gestuurd! In deze box zat: een cosmic box maankalender, een gezichtsroller van rozenkwarts, palo santo, intuïtiekaarten en een amethist. Digitale bonus: een yin yoga les van een uur, door Marlous de Jong van Inside Yoga.

December 2020

Tarot box

De producten in deze box helpen jou met jouw tarot legging! In deze box zat: een cosmic box tarot deck, een tarot cheat sheet, aragoniet, essentiële sinaasappel olie en palo santo. Digitale bonus: het e-book ‘Tarot – de Startersgids’, geschreven door kaartlegger Sytse Monsma.

november 2020

Maanbox

De producten in deze box helpen jou om te leven in het ritme van de maan. In deze box zat: een maankalender, een maanslinger, auraspray, een maansteen en een set van 9 maankaarten. Digitale bonus: het e-book ‘De Maan’, geschreven door astroloog Nina Keijzer.

oktober 2020

Dromenbox

De producten in deze box helpen jou om jouw dromen te herinneren en te begrijpen. In deze box zat: een dromendagboek, dromenthee, een zijden slaapmasker en rozenkwarts. Digitale bonus: het e-book ‘Get the sleep you want’, geschreven door Hanneke Peeters van Rock Your World.

september 2020

Chakra box

De producten in deze box helpen je chakra’s weer in balans te brengen. In deze box zat: een chakra kristallenset, 7 chakra kaarten, etherische eucalyptus olie en een lavendel geurzakje. Digitale bonus: hartchakra meditatie, opgenomen door Lotte van Koningsveld van Hartje Yin & Co.

augustus 2020

Selfcarebox

De producten in deze box helpen jou om goed voor jezelf te zorgen. In deze box zat: een rozenkwarts gezichtsroller, Chai Spices thee, groene aventurijn, Nag Champa wierook, een kaart met een selfcare ritueel en een mini pillow spray van Rock Your World. Digitale bonus: yoga les, gegeven door Louise Lieffering. 

juli 2020

Intuïtiebox

De producten in deze box helpen jou om te leren vertrouwen op je intuïtie. In deze box zat: een deck met 30 intuïtiekaarten, een saliebundel, labradoriet en seleniet. Digitale bonus: een meditatie om in contact te komen met je intuïtie, ingesproken door Charmayne van Denderen van Char’s Coaching.

juni 2020

Kristallenbox

Dit was de allereerste Cosmic Box! In deze box zat: een Gouden Driehoek (amethist, bergkristal, rozenkwarts), peacock pyriet, palo santo en een kaart met de werking van de kristallen. Digitale bonus: het e-book ‘Kristallen’, geschreven door Meeka Meedendorp van Cosmic Box.

Word member en ontvang magische boxen

Word Cosmic Box member

En ontvang iedere maand een magische box vol verrassingen, waarmee jij jezelf ontwikkelt. 

Bestel je eerste box

Heb je nog een vraag?

Neem contact met ons op , wij helpen je graag!

Neem contact op